VINDINGRIJK IN FOOD

f

Zoals uzelf een DNA heeft, heeft uw bedrijf dat ook. De piket methode hebben wij ontwikkeld om bij ieder vraagstuk het DNA van uw bedrijf de hoofdrol te laten spelen binnen de ontwikkeling. Dit levert concrete, passende en vernieuwende concepten op voor uw unieke vraagstuk. 

Stap 1

De kernwaarden van het vraagstuk worden vastgesteld. Dit zijn de randvoorwaarden van het bedrijf en waar het concept aan moet voldoen.

Uitvoering

 

Stap 2

Naast de kernwaarden worden ook de variabelen in kaart gebracht. Deze variabelen fungeren als startpunt van de conceptrichtingen. 

Stap 3

De verschillende gebieden die ontstaan worden samengevat in een micro analyse. De micro analyse is de ‘why’ van het concept.​

1

2

3

Benieuwd naar hoe de piketmethode voor kan werken?

Neem dan contact met ons op!

Vervolg

Na de piket methode is er nog geen product ontstaan. Uiteraard kan het zijn dat we inmiddels een duidelijk beeld van een richting gevonden hebben.

 

Een tweede dag (of dagdeel) gaan we verder met de strategische sessie. Smakerij begint de tweede dag met een presentatie aan input rondom de beoogde richtingen.  Vanaf hier begint de gezamenlijke concept ontwikkeling. ​

Piketmethode

Het vormgeven van de WHY

Met de Kaassmaker kun je thuis zelf eenvoudig kaas maken. 
De Smakerij is druk bezig om de pers via een  crowdfinding actie te financieren.
Schrijf je via een nieuwsbrief in om op de hoogte te blijven. Zo hoor je als eerste wanneer de crowdfunding actie van start gaat!