VINDINGRIJK IN FOOD

f

Communicatie en marketing heeft veel of eigenlijk alles te maken met emotie.  Of je nu een A-merk, private label of budget merk bent, denk eens na over hoe jouw merk daadwerkelijk smaakt. Dit hoeft niet te betekenen dat een zuivelmerk dan ook gevoelsmatig naar yoghurt of melk smaakt. De smaak van je merk is namelijk meer dan je product.

 

Heb je wel eens nagedacht over de smaak van je merk?

 

In de meeste gevallen gaat het slechts over Look&Feel, maar “taste” zou een goede toevoeging zijn. Juist omdat Taste subjectief is, de verbeelding prikkelt en je eens anders over je merk laat nadenken.  En misschien zou het wel Look&Feel&Taste&Sound&Smell moeten zijn?

 

Smakerij geeft de strategische communicatie workshop : Hoe smaakt jouw merk. Een interactieve workshop over de Look&Feel&Taste&Sound&Smell van je brand. We gaan binnen jullie team brainstormen over jullie merk. Hoe zou het smaken of ruiken? En hoe kun je niet alleen de Look&Feel gebruiken, maar ook de rest van je zintuigen om de consument voor jouw merk te laten kiezen.

 

Meer info of interesse? Neem contact met ons op via info@smakerij.com

Het is een beetje achterhaald, de look en de feel.

 

Binnen marketing en communicatie afdelingen gaat het vaak over Look&Feel. Hoewel er erg wordt vastgehouden aan het begrip Look&Feel gonst het ook op diezelfde afdeling van de vraag naar beleving.

 

Beleving gaat over storytelling en vooral het prikkelen van alle zintuigen. Look&Feel en Beleving zijn in deze context dus bijna tegenstrijdige begrippen.  Look& Feel spreekt slechts aan op twee van de 5 (of misschien wel 6) zintuigen. 

 

Maar wat als je bedrijf zou kunnen proeven, hoe zou het dan smaken? En als je het zou kunnen ruiken, wat ruik je. En hoe zou het klinken als je het kon horen?

Hoe smaakt je merk?

Met de Kaassmaker kun je thuis zelf eenvoudig kaas maken. 
De Smakerij is druk bezig om de pers via een  crowdfinding actie te financieren.
Schrijf je via een nieuwsbrief in om op de hoogte te blijven. Zo hoor je als eerste wanneer de crowdfunding actie van start gaat!