VINDINGRIJK IN FOOD

f

Ons Aanbod

Brainstorm

Uitvoering

 

Plan

Brainstorm

Wat wij doen

 

Smakerij is een jong bedrijf met een vernieuwende blik op de foodsector.

Wij leveren smaakmakend advies over vernieuwing binnen de sector. In de vorm van toekomstgerichte food concepten.

 

Dit kan door:

 

 

  • met nieuwe concepten nieuwe markten aanspreken
  • de trend van morgen in uw branche ontdekken
  • uw product het juiste podium te geven

 

 

Wij geloven dat de foodsector anders kan en moet. Ons voedsel is niet alleen eten, maar een resultaat van een trend, verhaal, behoefte en ontwikkeling.

 

Voor veel bedrijven is lastig om van innovatie een prioriteit te maken er zijn immers genoeg andere dagelijkse bezigheden. Smakerij maakt van uw innovatie de prioriteit!

Brainstorm

Plan

 

De inzichten die we tijdens de brainstorm vergaard hebben, zullen de basis zijn voor het plan wat wij op papier zullen zetten. Het plan is, naast vernieuwend, altijd

 

  • Helder
  • Haalbaar
  • Concreet

 

Ons expertise is creativiteit. Wij weten genoeg over de voedselindustrie maar zullen altijd vertrouwen op uw expertise binnen uw branche. Onze gezamenlijke kennis (die van u en die van ons) zorgt voor een uitgebalanceerde en vernieuwende kijk op uw vraagstuk. Wij leggen het plan aan u voor, waarna wij graag met u aan de slag gaan!

Om de kansen binnen uw bedrijf of branche in kaart te brengen, beginnen we altijd met een korte brainstorm. Samen sparren we over de mogelijkheden binnen uw bedrijf. De uitkomst van deze brainstorm is de basis voor het plan. ​

Plan

Uitvoering

Uitvoering

Het plan zal altijd worden uitgevoerd door Smakerij. Waar nodig worden anderen partijen geraadpleegd, die een bijdrage kunnen leveren aan het succes van het plan.

 

Smakerij is exclusive business partner met Het Foodatelier en zal hen dan ook, waar nodig, betrekken in de uitvoering. Het Foodatelier is gespecialiseerd in de zakelijke haalbaarheid van concepten.​

"The best way to predict the future is to create it." 

-Peter Drucker-

Nieuwsgierig geworden naar wat Smakerij voor uw bedrijf kan betekenen?​

Met de Kaassmaker kun je thuis zelf eenvoudig kaas maken. 
De Smakerij is druk bezig om de pers via een  crowdfinding actie te financieren.
Schrijf je via een nieuwsbrief in om op de hoogte te blijven. Zo hoor je als eerste wanneer de crowdfunding actie van start gaat!