VINDINGRIJK IN FOOD

f

Catering voor John en Ellie :

Laatste catering

 

20-08-2016

 

John en Ellie hadden veel te vieren. Ze waren 40 jaar getrouwd en Ellie werd 65. Genoeg reden voor een feestje. Daarom vroegen zij Smakerij om voor 80 mensen het eten klaar te maken. En dat hebben we gedaan. Een groot tuinfeest voor 80 mensen diner. Het diner werd geserveerd op grote planken. Zo kon iedereen aan tafel zelf opscheppen waar ze zin in hadden. Hier onder wat sfeer foto's.

 

Hoewel wij weer erg tevreden zijn over de kwaliteit en het concept wat wij hebben afgeleverd, zit er deze keer ook een keerzijde aan deze medaille. Dit was onze laatst catering klus OOIT!

 

Maar waarom dan toch?

Wij weten dat er nog best wel wat mensen een catering zouden willen van ons. Toch stoppen we, omdat we later geen catering bedrijf willen zijn. We hebben Smakerij nooit opgericht als catering bedrijf, maar vonden het wel een mooie manier om aan ons portfolio te werken en vooral te laten zien hoe wij conceptueel denken. Inmiddels krijgen wij steeds meer niet catering opdrachten. En hoewel mensen blij maken met lekker eten ontzettend leuk is, hebben wij recent besloten om onze focus toch te leggen op de andere projecten.

 

Wij hebben met Smakerij voor en tijdens de vakantie niet stil gezeten. Wij werken aan onze nieuwe propositie. We gaan ons focussen op het toevoegen van creativiteit in de foodsector. Wij helpen bedrijven met workshops op een actieve manier na te denken over hun concept, strategie en ontwikkeling. Verder denken wij samen met bedrijven over de toekomst van hun producten en brainstormen net zo lang totdat we DE oplossing hebben. Meer weten? Kijk HIER voor ons aanbod.

 

We gaan dus op de strategische toer. Maar om nog even goed af te sluiten hier onder de (sorry) jaloersmakende beelden van afgelopen zaterdag!

 

Liefs,

Larisse & Berber

Met de Kaassmaker kun je thuis zelf eenvoudig kaas maken. 
De Smakerij is druk bezig om de pers via een  crowdfinding actie te financieren.
Schrijf je via een nieuwsbrief in om op de hoogte te blijven. Zo hoor je als eerste wanneer de crowdfunding actie van start gaat!