f

CONCEPT

GERED + GEROOKT IS EEN CONCEPT VOOR GROENTEN DIE ANDERS NIET GEBRUIKT WORDEN. NU WORDEN ZIJ EERST GEROOKT VOOR NOG MEER SMAAK WAARNA ZE VERWERKT WORDEN TOT DE LEKKERSTE SMAAKMAKERS.

 

 

Reststromen

Ieder product dat wordt geteeld, wordt ook gekeurd. Dit betekent, dat al ons groenten en fruit afgekeurde soortgenoten hebben die toch met evenveel liefde en aandacht geteeld zijn. Raar eigenlijk, dat we deze dan juist nooit meer terug zien.

 

 

Wij

Smakerij is een ontwerpstudio. We ontwerpen alles met en rondom eten. Onze specialisatie is het uitwerken en realiseren van nieuwe concepten.

 

Compliment BV is een grote teler van vollegronds groenten uit de gemeente Landerd.

 

Wij bundelen onze krachten en kennis om Gered + Gerookt tot een mooi succes te maken.

 

Wat doen we nu?

Gered + Gerookt is nog in de opstart fase. Wij zijn druk bezig met het perfectioneren en realiseren van dit concept. Erg leuk dat je interesse toont in dit concept door hier op de website te kijken. Als je wilt kun je je onder aan de pagina inschrijven voor de nieuwsbrief. Als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt, mag je altijd mailen naar: geredgerookt@smakerij.com

 

 

 

 

Roken

Wij werken met alleen maar producten geteeld in Nederland. Deze smaken kennen we goed, maar om een extra smaakbeleving toe te voegen roken we de groenten. We roken op eikenhout wat we zoveel mogelijk bij houtzagers uit de buurt halen.

 

Veelzijdig

Gered + Gerookt is erg veelzijdig. Onder andere te gebruiken als: Marinade, Dressing, Dip, Smeersel en Smaakmaker.

 

Baatzaam

Baatzaam is een nieuw woord. Een woord dat we in het leven geroepen hebben omdat duurzaam slechts een dunne betekenis heeft. Baatzaam betekent: zaken die een bijdrage leveren aan de verbetering van zowel de menselijke als ecologische wereld. Gered + Gerookt is een baatzaam product. Het bijdragen aan de vermindering van voedselverspilling en dan tegelijkertijd consumenten uitdagen om eens met nieuwe smaken en technieken te experimenteren.

Meer lezen over Baatzaam? Klik dan hier.

 

Smaakmakers

Gered + Gerookt wordt een nieuwe smaakmaker. Nu kennen we onder andere: Sojasaus, Mosterd, Ketchup, azijn en vissaus. Gered + Gerookt geeft  niet alleen een rijke groente smaak, maar ook een diepe rooksmaak aan je gerecht.

 

Nieuwe smaken

Hoewel het sausschap uitgebreid is, lijken veel sauzen op elkaar. Er zijn veel sauzen op mayonaise basis en er zijn veel sauzen op basis van tomaat. Verwonderlijk, want er zijn zoveel meer lekkere groenten. Daarom willen wij graag met Gered + Gerookt bijdragen aan een gevarieerde smaakbeleving.

 

Foto's

wil jij ook Gered + Gerookt uitproberen? 

 

 

 

Stuur ons dan een mailtje! Wij nemen dan contact met je op voor alle mogelijkheden.

Mijn creatie

 

Welke heerlijke recepten heb jij met Gered + Gerookt gemaakt?

 

Stuur jouw foto dan op en zie jouw creatie terug op de website!

Recepten

Met de Kaassmaker kun je thuis zelf eenvoudig kaas maken. 
De Smakerij is druk bezig om de pers via een  crowdfinding actie te financieren.
Schrijf je via een nieuwsbrief in om op de hoogte te blijven. Zo hoor je als eerste wanneer de crowdfunding actie van start gaat!